Game of Thrones on eniten laittomasti ladattu sarja – jo viidettä vuotta peräkkäin

Digi · Tim Isokivi

HBO-kanavan Game of Thrones -sarja nauttii suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta, mutta kaikki eivät suinkaan seuraa sarjaa laillisilla keinoilla. George R.R. Martinin kirjoihin perustuvaa sarjaa ladataan laittomasti suurin lukemin.

TorrentFreak-sivusto on paljastanut tämän vuoden eniten piratisoidut sarjat. Ensimmäisellä sijalla on jo viidettä vuotta peräkkäin Game of Thrones. Toisella sijalla on AMC-kanavan zombiesarja The Walking Dead.

Kolmanneksi eniten laittomia latauksia keräsi HBO:n uusi scifisarja Westworld. Neljäs ja viides sija kuuluivat puolestaan The CW television Network -kanavan supersankarisarjoille The Flash ja Arrow.

TorrentFreakin mukaan sarjojen laittomassa latauksessa Torrent-sivujen kautta ei näy merkittävää nousua. Käyttäjät ovat kuitenkin ladanneet aikaisempaa enemmän korkealaatuista videota. Tämän uskotaan johtuvan nopeampien verkkoyhteyksien lisääntymisestä.

Torrentfreak