Lahjavinkit vessahuumorin ystäville – älä anna näitä lahjoja tosikoille!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kakkaemoji on yksi käytetyimmistä hymiöistä. Se muistuttaa muodoltaan pehmisjäätelöä, mutta ruskea väritys saa sen näyttämään enemmän ulosteelta. Ruskealla läjällä on silmät ja suu. Mikäli ystäväsi rakastaa vessahuumoria, suosittelemme seuraavia lahjoja vaikkapa synttärilahjoiksi.

Thrillist on laatinut lahjalistan pieruhuumorista pitäville. Listalla on kakkaemojilla koristeltuja vessapapereita, pinssejä, hattuja, sukkia, latureita tai jopa kokonaisia pukuja. Lahjat paketoidaan tietysti kakka-aiheeseen lahjapaperiin.

Vessa-aiheisia lahjoja voi viedä myös pidemmälle ostamalla ulostamista opastavan kirjan tai minikokoisia vessanpönttöjä muistuttavat shottilasit.

Kerroimme muutama vuosi sitten pilleristä, joka muuttaa ulosteen säihkyväksi glitterin avulla. Tabletteja voi ottaa esimerkiksi tuhdin jouluaterian päätteeksi. Glitterikakkaa tuottavia pillereitä on saatavilla lukuisissa eri väreissä.