Nainen kosi tyttöystäväänsä taidegalleriassa – silminnäkijän reaktio leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chicagossa oikeustieteitä opiskeleva Jessica ja biologiaa opiskeleva Chelsea menivät juuri kihloihin. Jessica oli järjestänyt tyttöystävälleen ihanan yllätyksen taidegalleriassa, jossa hän päätti kosia Chelseaa.

Jessican veli tiesi kosinnasta ja kertoi Indy100-uutisille odottaneensa hieman kauempana kameran kanssa. Lopulta Jessica kosi naista polvillaan ja Chelsea vastasi kosintaan myöntävästi. Veli Carlos tallensi kameraansa kosinnan, jonka hän huomasi koskettaneen myös lähellä istunutta naista.

Nyt Jessicasta ja Chelseasta otettu kuva on lähtenyt verkossa leviämään taustalla istuvan naisen vuoksi. Ihmisten iloinen reaktio kahden naisen väliseen liittoon ei ole aina itsestäänselvyys, minkä vuoksi vanhemman taustalla istuneen naisen vilpittömästi iloinen reaktio onkin saanut ihmiset ihastumaan kuvaan.