Taylor Swift yllätti 96-vuotiaan faninsa – järjesti perheelle yksityiskeikan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swift järjesti tänä jouluna ikimuistoisen yllätyksen mahdollisesti vanhimmalle fanilleen. Sotaveteraani Cyrus Porter pääsi nimittäin perheineen nauttimaan laulajan yksityiskeikasta.

Taylor Swift järjesti tempauksen kuultuaan 96-vuotiaan miehen pitävän hänen musiikistaan. Toisessa maailmansodassa taistellut Porter oli kertonut taannoin Ozarks First -sivuston haastattelussa olevansa tähden fani ja käyneensä katsomassa Swiftiä esiintymässä kahdesti.

– Hän järjestää paremman show’n kuin kukaan muu, Porter oli kommentoinut.

Missourissa asuva Porter sai tapaninpäivänä kokea elämänsä yllätyksen, kun poptähti ilmestyi hänen kotiin veljensä Andrean kanssa. People-lehden mukaan Swift poseerasi yhteiskuvissa, ihaili veteraanin toisen maailmansodan aikaisia muistoesineitä ja esitti kappaleitaan perheen olohuoneessa.