Edullinen ja kaunis lahjavinkki – kuorintanaamiot ystäville edullisesti

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joululahjapaketteihin sujahtaa usein kosmetiikkatuotteita. Kauneudenhoitoon on olemassa runsaasti erilaisia tuotesarjoja, joista kalleimmat saattavat kustantaa kymmenesosan kuukausipalkasta. Nyt vinkkaamme, kuinka lahjaksi voi antaa omatekemiä kuorintavoiteita.

Sokeria ja kookosöljyä on käytetty kasvojen ja vartalon ihon kuorintaan jo iät ja ajat. Harva kuitenkaan ajattelee, että niin yksinkertaista ainetta voisi, tai kehtaisi, antaa toiselle ihmiselle lahjaksi. Avainasemaan nousevat paketointi ja tuoksut.

Kun kuorinta-aineeseen lisää hajustettua öljyä, tuntuu se laadukkaammalta. Seoksen voi myös panna kauniiseen lasipurkkiin ja koristella esimerkiksi rusetilla. Purnukka on kaunis ja hyödyllinen, eikä lahja maksa muutamaa euroa enempää.