Mahtava idea! Nainen muutti jääkaapin vesisäiliön viinihanaksi

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias Claire asuu Englannissa poikaystävänsä Joen kanssa samassa asunnossa. Kun he saivat uuden jääkaapin kotiinsa testattavaksi, Claire sai mahtavan idean. Hän päätti täyttää jääkaapin vesisäiliön viinillä.

Claire oli innoissaan jääkaapista, jossa oli mukana myös vesihana. Clairella oli kuitenkin hanalle ja säiliölle parempaa käyttöä. Hän päätti puhdistaa säiliön ja täyttää sen valkoviinillä, minkä ansiosta Claire sai jääkaapin ovessa olevasta automaatista aina halutessaan täydellisen viileää valkoviiniä.

Claire ihmetteli BuzzFeed-lehdelle sitä miten kukaan muu ei ole aiemmin keksinyt tätä. Pullollisen jälkeen pariskunta oli puhdistanut säiliön ja ottanut sen jälleen vesikäyttöön. Liian suuri määrä viiniä liian pitkällä aikavälillä voisi muuttaa jääkaapin säiliössä makuaan, minkä vuoksi se ei ole vielä hyvä ratkaisu viinin viilentämiselle tai säilyttämiselle.