Rob & Chyna saa jatkoa – myrskyisä parisuhde herkkua tuottajille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuvat Kardashianit ovat tulleet lähes koko läntiselle pallonpuoliskolle tutuksi realityohjelmiensa kautta. Jokainen perheenjäsenistä esiintyy joko omassa tai sukulaisensa nimeä kantavassa realitysarjassa. Kardashianit ovat myös osanneet tuotteistaa näkyvyytensä mallikkaasti.

Yksi tuoreimmista sukuun tulleista henkilöistä on glamourmalli Blac Chyna. Nainen on Rob Kardashianin kihlattu ja heidän yhteisen Dream-tyttärensä äiti. Pariskunnan elämää on kuvattu Rob & Chyna -nimisessä realityohjelmassa. Vaikka sarjaa ei vielä esitetä Suomessa, voivat Kardashian-fanit kiljaista riemusta: Rob & Chyna saa jatkoa.

Hollywood Reporter uutisoi, että Rob Kardashianin ja hänen kihlattunsa perhe-elämästä kertovan sarjan ensimmäinen tuotantokausi oli jättimenestys. Kylie Jennerin omistamassa kartanossa vuokralla asuva perhe pääsee nyt tähdittämään sarjan toista tuotantokautta kolmihenkisenä. Tuotantokaudella saatetaan nähdä myös julkkisparin häät.

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on