Mies kosi esiintymislavalla – sitten tyttöystävälle kävi huonosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on monelle ihmiselle elämän ainutkertaisia hetkiä, jotka tapahtuvat – toivottavasti – vain kerran. Usein kosintaa ja sen ajankohtaa suunnitellaan pitkään etukäteen, sillä monet haluavat tehdä siitä ikimuistoisen. Niin tälläkin kerralla, kun poikaystävä kosi tyttöystäväänsä esiintymislavalla.

Yhdysvaltojen Teksasissa järjestetyn Lights All Night -festivaalin esiintymislavalle noussut poikaystävä kertoi yllättäen mikrofoniinsa rakastavansa tyttöystäväänsä koko sydämestään ja käyttävänsä tilaisuuden tämän kosimiseen. Muusikko Colton Carlyle kuvasi tilanteen videolle ja julkaisi sen Twitterissä.

Tyttöystävä luonnollisesti yllättyy käänteestä ja ottaa pari askelta taaksepäin. Samalla hän kuitenkin unohtaa, että keskellä lavaa hänen takanaan on ammottava aukko. Videolla nähdään miten vähäpukeinen nuori nainen putoaa ennen kosinnan päättymistä esiintymislavan läpi parista suojaliinasta huolimatta. Kaikeksi onneksi tyttöystävä selvisi rytäkästä ruhjeilla. Tyttö vastasi kosintaan lopulta myöntävästi.