Sarjamurhaaja Charles Manson vankilasta sairaalaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdeksää elinkautista Kalifornian Corcoranissa sijaitsevassa valtionvankilassa vuodesta 1971 istunut Charles Manson on kiidätetty sairaalahoitoon. 82-vuotias mies on vakavasti sairas, mutta diagnoosia ei ole kerrottu julkisuuteen.

Maailman tunnetuimpiin sarjamurhaajiin lukeutuva Charles Manson on toimitettu Kalifornian Bakersfieldissä sijaitsevaan sairaalaan, joka on noin tunnin ajomatkan päässä vankilasta. TMZ:n mukaan miehen vahvistetaan olevan edelleen elossa, mutta normaalisti vankeja kuljetetaan sairaaloihin vain erityistapauksissa. Tällaisia ovat esimerkiksi kirurgisia tai akuutteja toimenpiteitä vaativat sairaudet.

Charles Manson on anonut ehdonalaiseen pääsyä yhteensä 11 kertaa. Tätä ei ole järjestynyt ja mies viettänee loppuelämänsä kaltereiden takana. Kerroimme aiemmin huomattavasti Mansonia nuoremmasta Afton Elaine Burtonista, joka pitää sarjamurhaajaa unelmiensa miehenä. Pariskunta astui avioon muutama vuosi sitten.

Manson hospitalized. "Undisclosed ailment". #charlesmanson #hospitalized #deathwatch #deathhags

A photo posted by Scott Michaels (@dearlydepartedtours) on