Eronneet paljastivat: ”Tämä tuhosi avioliiton!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avioliittoon astuessa kumppanit lupaavat toisilleen olla koko loppuelämän ajan yhdessä. Pariskunta vannoo tukevansa toisiansa niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä, mutta välillä huonot ajat ovat kuitenkin toiselle liikaa ja ajavat liiton eroon.

Avioliitossa vaikeitakin asioita käsitellään ja niistä pyritään pääsemään yhdessä yli. Välillä liika on kuitenkin liikaa. Nyt yhdeksän eronnutta naista kertoi Women’s Health -lehdelle mikä ajoi heidän liittonsa lopullisesti eroon.

1. Puolison pettäminen

2. Vaikea rahatilanne

3. Vaativa ja vapaa-aikaa rajoittava työ

4. Toinen ei halunnutkaan lapsia

5. Suvut eivät tulleet toimeen keskenään

6. Seksin puute

7. Yllättävät myöhemmin ilmi tulleet huonot elämäntavat

8. Liian erilaiset elämäntyylit

9. Riidoista johtuva mykkäkoulu ja omista tunteista vaikeneminen