Lea Michele alastomana Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-hittisarjasta tunnettu kaunotar Lea Michele poseerasi juuri tuoreen Women’s Health -lehden kannessa täysin alastomana. Taannoin näyttelijä ja kirjailija paljasti sosiaalisessa mediassaan millaista kivunsietokykyä hänen kauneudenhoitorutiininsa vaativat.

Nyt Michele on yllättänyt faninsa riisumalla kaikki vaatteensa ja poseeraamalla täysin alastomana Instagramissa. Kuvansa yhteydessä Lea kertoo rakastavansa vuotta 2017.

Lea Michele julkaisi taannoin Snapchatissä videoita, joissa hän joutuu sietämään hieman kipua kauneutensa eteen. Videolla nainen levitti vahaa Michelen kulmaluulle kulmakarvojen alle. Näyttelijä valmistautui henkisesti repäisyn aiheuttamaan kipuun ja sanoi videolla, että toimenpide tulee sattumaan todella paljon. Niin se taisi myös sattua.

Loving you so far 2017. ✌?

A photo posted by Lea Michele (@leamichele) on

Vacation done right. ✔️

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

NYC// Sunday bed series

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on