Muovihevosen penis hämmästyttää – liiankin aidon näköinen?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viattomaksi tarkoitetuista leluista paljastuu toisinaan härskejä yksityiskohtia. Joskus kyse on selkeistä vahingoista tai väärinymmärryksestä, mutta toisinaan rivot yksityiskohdat eivät voi olla muuta kuin tahallaan tehtyjä.

Nyt somekäyttäjien hämmästystä on herättänyt muovisen leluhevosen alapää. Twitter-käyttäjä Bob Velcoro huomasi nimittäin, että hevoselta löytyy takajalkojen välistä penis kiveksineen.

– En tiedä miksi tämän lelun täytyy olla näin yksityiskohtainen, Velcoro totesi kuvatekstissä.

Anatomisesti hieman liian korrekti leluhevonen herätti myös muiden sosiaalisen median käyttäjien ihmetystä. Amsterdamissa asuva Twitter-käyttäjä Fjerd jakoi puolestaan kuvan naaraspuolisesta leluhevosesta, jonka alapää oli samalla tavoin yllättävän yksityiskohtainen.

– Ehkä näiden kahden hevosen pitäisi tavata, Fjerd kommentoi.