Oranki kohtasi raskaana olevan naisen – sitten tapahtui jotain upeaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla apinalajeilla ilmenee toisinaan hämmästyttävän ihmismäistä käytöstä. Tämä ei ole tietenkään sattumaa, ovathan ne geneettisesti lähimpiä sukulaisiamme eläinmaailmassa.

Nyt sosiaalisessa mediassa on ihastuttanut lyhyt video raskaana olevan naisen ja orangin kohtaamisesta. Iso-Britannian Essexissä sijaitsevassa Colchesterin eläintarhassa kuvatulla videolla Morgain Cole Abbott esittelee raskausvatsaansa lasin takana olevalle ihmisapinalle. Seuraa koskettava hetki.

48-vuotias Rajang-oranki yrittää silittää naisen vatsaa lasin läpi. Tämän jälkeen eläin kumartuu ikään kuin suutelemaan vatsaa. Herkkä hetki tallentui videolle, joka on sittemmin julkaistu Instagramissa.

– Taidan purskahtaa itkuun, Morgain kertoo videolla.

 

What an incredible moment ? #orangutan #babybelly #orangutankiss #rajang #orangutanfoundation What an amazing moment ?? As of 9:30pm today, this video has had over 4,000 views which is incredible and I'm flawed that so many people have shared my special moment with this incredible creature. Orangutans are endangered, as many of you know. If every one of you who has viewed his video donated just £1 to the Orangutan Foundation we could raise an amazing amount of money to help support these amazing and majestic animals in the wild. Simply text APES05 £X to 70070 (where X is the amount you would like to donate, e.g. text APES05 £20 to 70070 to donate £20). Let's take this incredible moment and make an even bigger impact, in the hope that one day my baby will be able to see these phenomenal creatures in the wild, safe from harm. http://www.orangutan.org.uk

A video posted by Morgain Fae (@morgain_fae) on