Farkkuihin kehitettiin navigaattori – opastaa värinällä perille!

Digi Koti & Asuminen Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet miehet ja naiset tietävät, että heidän suuntavaistonsa ei ole mitä parhain, mutta silti kännykän kaivaminen taskusta ja sen kartan seuraaminen voi olla heille nöyryyttävää. Nyt heille on keksitty nerokas uutuustuote, joka on farkkuihin asennettava huomaamaton navigaattori.

Ranskalainen Spinali Design on kehittänyt tuotteen, jossa taskussa oleva matkapuhelin antaa housuissa oleville värinäservoille Bluetooth-yhteyden kautta käskyjä osoittaa ihmiselle oikea suunta värisemällä siinä suunnassa minne täytyy milloinkin kääntyä. Housut tosin värisevät myös silloin, kun puhelimeen tulee viesti tai puhelu.

Tuote esiteltiin tällä viikolla Las Vegasissa järjestettävillä CES-messuilla. Navigaattorilla varustetut farkkushortsit maksavat noin 80 euroa ja farkut 100 euroa.