Hayden Panettierea ei ole enää tunnistaa – kasvot botoxin kyllästämät?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Hayden Panettiere avautui viime vuoden alussa lehdille siitä, miten vaikeaa synnytyksen jälkeinen aika oli hänelle. Panettiere sai taannoin lapsen nyrkkeilijä Wladimir Klitschkon kanssa. Viime keväänä hän otti silikonit ja ryhtyi muokkaamaan ulkonäköään.

Eilen Hayden kuvattiin pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hän oli poistumassa hotellistaan New Yorkin Manhattanilla. Takavuosien kaunotar oli muuttunut kasvoistaan merkittävästi, kun niihin oli mitä ilmeisimmin piikitetty keinotekoista täyteainetta. Panettiere on siis mahdollisesti liittynyt kasvojaan aktiivisesti tuhoavien Hollywood-tähtien joukkoon.

Heroes-hittisarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere nähtiin myös Nashville-sarjassa. Siinä hänen roolihahmonsa oli kantrilaulaja Juliette Barnes, joka kärsi vakavasta synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Sittemmin kaunotar kertoi sairastuneensa masennukseen oikeassa elämässä myös itse Kaya-tyttärensä syntymän jälkeen. Näyttelijätär hakeutui klinikalle hoitoon huomattuaan, että hän tarvitsee masennukseensa ammattiauttajaa.

Splash
Splash
Splash