Duudson-Jukka heitti voltin Valkoisessa talossa – salainen palvelu ei pitänyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsoneista tuttu hurjapää Jukka Hildén sai äskettäin suuren kunnian tulla kutsutuksi presidentti Barack Obaman toimesta Valkoiseen taloon yhdessä 70 muun digitaalisen vaikuttajan kanssa. Nyt vierailu on ohi, ja Jukka julkaisi Valkoisen talon aitojen sisäpuolelta kuvia Instagramissa.

Vierailu sisälsi paneelikeskustelun lisäksi myös illallisen. Helsingin Sanomille Jukka kertoi heittäneensä Valkoisessa talossa voltin, mistä Salaisen palvelun turvamiehet eivät olleet kovin innoissaan.

Eräässä nettikuvassaan Hildén esittelee sormessaan New York Giantsin vuoden 2011 Superbowl-voitosta saatua sormusta. Toisessa kuvassaan hän hyppää ilmaan Valkoisen talon nurmikolla, joten lähtöpasseja hän ei volttinsa myötä saanut.

– Got all bruce lee in front of the whitehouse! Honor to be part of Obamas digital influencer gang, or even advisors, Jukka kirjoitti kuvansa yhteydessä.