Kohu Mariah Careyn floppiesiintymisen ympärillä jatkuu – tähti syyttää järjestäjiä tahallisesta sabotaasista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Times Squarella järjestetty uudenvuodenspektaakkeli on herättänyt kovasti kohua. Popdiiva Mariah Careyn esitys meni pahimman kerran pieleen, ja tähti poistui lavalta kesken esiintymisen. Syy oli ilmeisesti huonosti toimineessa korvamonitorissa.

Nyt Mariah Carey syyttää tapahtuman järjestänyttä Dick Clark Productions -yhtiötä esityksensä sabotoimisesta. TMZ-sivuton mukaan tähden tiimi epäilee tuotantoyhtiön halunneen herättää tarkoituksella kohua ja kasvattaa tällä tavoin katsojalukujaan.

Carey ja hänen tiiminsä kertovat valittaneensa järjestäjille huonosti toimineesta korvanapista jo ennen esiintymistä. Korvanapissa oli esiintynyt ongelmia Ryan Seacrestin kanssa tehdyssä haastattelussa, mutta Dick Clark Productionsin väki vakuutti heille ongelman tulevan korjatuksi.

Dick Clark Productions on sittemmin vastannut syytöksiin. He kutsuvat sabotaasiväitteitä naurettaviksi ja uskovat Mariah Careyn olevan itse syyllinen esiintymislavan ongelmiin. Yhtiön mukaan Carey ei nimittäin tehnyt itse soundcheckiä, ja lavalla oli kahdeksan monitoria joista Careyn olisi pitänyt kuulla kappaleidensa taustat.