Mies kosi tyttöystäväänsä vesiputouksen edessä – sitten kävi huonosti!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on tyypillistä, että kosimistilanteesta yritetään tehdä mahdollisimman näyttävä ja ikimuistoinen. Valitettavasti romanttiseksi tarkoitetuista hetkistä tulee toisinaan ikimuistoisia vääristä syistä.

Isaiah Adams yllätti tyttöystävänsä Gracen pyytämällä häntä vaimokseen Marylandin osavaltiossa sijaitsevan vesiputouksen edessä. Nainen vastasi myöntävästi, mutta täydelliseltä vaikuttanut tilanne sai yllättävän käänteen miehen ojentaessa hänelle sormuksen. Sormus tippui veteen ja päätyi virran viemäksi.

– Itkin samaan aikaan onnesta ja kauhusta. Katsoin poikaystävääni ja näin kuinka järkyttynyt hän oli, Grace kuvailee Inside Edition -sivustolle.

Vesiputoukseen kadonnutta sormusta ei onnistuttu koskaan löytämään. Pienestä vastoinkäymisestä huolimatta pariskunta aikoo edelleen mennä naimisiin.