Säästä selvää rahaa – osta nämä tavarat tammikuussa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset saavat veronpalautukset joulukuussa ja saattavat tuhlata kaikki ylimääräiset rahansa ennen alennusmyyntien alkamista. Viisas säästäisi tiettyjen hankintojen ostamista tammikuulle, jolloin monet tuotteet laskevat hintansa jopa puoleen.

Jouluvalojen lisäksi alennuksessa ovat muun muassa kuntoiluvälineet. Myös talviset sisustustuotteet, kuten paksut verhot ja matot ovat yleensä halvimmillaan silloin, kun kauppiaat raivaavat tietä kevättuotteille. Myös polkupyörät ja kalenterit kannattaa ostaa tammikuussa.

Tammikuu on myös mitä parhainta aikaa talvitakin hankkimiselle, kun hintalappuihin on saatettu panna jopa 80 prosentin alennuksia. Vielä älykkäämpi ostaa seuraavan vuoden joulukoristeet ja -kortit alennusmyynnistä naurettavan edullisesti. Tai jopa joululahjat.