Noloin uudenvuoden lähtölaskenta – näin kävi suorassa lähetyksessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden vaihtuminen on hauska tilaisuus, ja usein silloin suoritetaan myös lähtölaskenta uuteen vuoteen. Suomessa nähtiin Daruden hiuksianostattavan upea Sandstorm-lähtölaskenta, mutta australialaisella The Loop -televisiokanavalla tilanne oli hieman toisenlainen.

The Loopin uudenvuoden suorassa esikoislähetyksessä oli kutsuttu sankka joukko kilpailuvoittajia juhlistamaan vuoden vaihtumista railakkaasti. Tunnelma oli kuitenkin jotain aivan muuta kuin mitä tuottajat, juontajat ja katsojat odottivat.

Voittajajoukko seisoi lähtölaskennan ajan kuin puupölkyt ja vuoden vaihduttua suuntasivat pois lavalta. Videon perusteella vaikutti siltä, että voittajat olisivat olleet vuoden vaihtuessa mieluummin missä tahansa muualla kuin televisiossa.