Uusi vuosi alkoi: Näillä muutoksilla elämä kasaan!

Koti & Asuminen Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Elämänhallinta on hukassa silloin, jos kaikki tuntuu kaaottiselta ja irtonaiselta. Vaikka rutiinien on kerrottu tappavan ihmisen hyvinvoinnin hitaasti, on tietyllä säännöllisyydellä myös paikkansa elämässä. Sulavasti eteenpäin rullaava arki pitää koko elämän helposti kasassa.

On sanomattakin selvää, että ihmisten tulee nukkua, syödä ja liikkua tarpeeksi. Puhelimeen on ladattavissa lukuisia elämänhallintaa helpottavia sovelluksia, kuten kuntoiluohjelmia, ruokavalioon keskittyviä applikaatioita, taloudenhallintaan erikoistuneita sovelluksia ja aikatauluttamiseen tarkoitettuja palveluita.

Sovelluksia ei kannata ladata liikaa, vaan ylläpitää muutamaa parasta sihteerin, valmentajan ja managerin roolissa.

Kuntoilemisen, ruokavalion ja pankkitilin lisäksi ihmisten kannattaa kiinnittää huomiota nukkumiseen. Unirytmiä voi muuttaa harjoittelemalla, mutta tärkeintä olisi saavuttaa riittävästi lepoa vuorokauden aikana. Aamulla voi herätä aikaisemmin, jotta ehtii suorittamaan tietyt rutiinit ennen työpäivää.

Kodin järjesteleminen ja juoksevien asioiden hoitaminen auttavat arjen hallinnassa. Myös sähköposti on hyvä siivota siten, että lopettaa turhien uutiskirjeiden tilaamisen esimerkiksi Unroll.Me-sivuston avulla.

Sen jälkeen on järkevää siivota ja päivittää omat sosiaalisen median ja LinkedInin tilit ajantasalle. Päivitä puhelin ja tietokone viimeisimpään ohjelmaan ja poista turhat tiedostot. Panosta itseesi ja hyvinvointiisi, Thrillist kannustaa.

@verbosityblog says it perfectly. Check out their blog to see why they ? Sworkin it!

A photo posted by Sworkit (@sworkitapps) on