Näyttävä erikoisletti hiuksiin – video paljastaa miten helppoa se on

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kampausten tekemisestä ja lettien sitomisesta on tullut suosittu harrastus. Netissä on runsaasti videoita, joilla näytetään yksityiskohtaisia ohjeita erikoisten lettien valmistamiseen. Nyt esittelemme yksinkertaisen, mutta näyttävän letin teko-ohjeet.

Äidit ja isät voivat harjoitella upeiden lettien tekemistä jälkikasvunsa kutreilla. Princess Hairstyles -Youtube-kanava on julkaissut opasvideoita jo usean vuoden ajan. Yksi katsotuimmista on monisäikeisen letin tekemistä opastava video.

Kampaus kannattaa tehdä poninhännällä oleviin hiuksiin. Sen jälkeen hiukset jaetaan neliletin tyyliin. Kampauksen juju piilee kuitenkin ylimääräisissä säikeissä, jotka pujotellaan letin keskelle joka toisella kierroksella.