Emma Gaalassa muhkea tähtikaarti – esiintymässä myös Haloo Helsinki!

Viihdeuutiset · Stara.fi

31. Emma Gaala järjestetään lauantaina 4. helmikuuta Espoon Metro Areenalla. Nyt tilaisuuden esiintyjät ovat vahvistuneet. Gaalassa palkitaan kotimaisen musiikin ansioituneita tekijöitä yhteensä 22 kategoriassa.

Lavalla nähdään Haloo Helsinki!, Vesala, Mikael Gabriel, Sanni, Alma, Isac Elliot, Arttu Lindeman, Suvi Teräsniska, Evelina, Ellinoora, Alex Mattson sekä Profeetat, eli Cheek ja Elastinen yhdessä.

Tänä vuonna eniten Emma-ehdokkuuksia kahmivat Vesala, Sanni, Alma, Lauri Tähkä ja Stam1na. Vesala sai seitsemän ehdokkuutta ollen ehdolla myös Vuoden tuottajaksi. Sanni on ehdolla kuudessa kategoriassa ja Alma, Lauri Tähkä ja Stam1na viidessä kategoriassa.

Emma-palkintoja on jaettu vuodesta 1983 alkaen. Palkintojen myöntökriteerejä ovat musiikillinen kiinnostavuus, menestykset musiikillisesti ja kaupallisesti äänitealalla sekä taiteilijan suosio eri mittareilla arvioituna.