Häät päättyivät joukkotappeluun – exä levitti seksikuvia vieraiden pöytiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Häissä sattuu usein yllättäviä asioita, jotka kaikki eivät välttämättä ole positiivisia. Nyt Kanadan Torontossa eräät häät päättyivät joukkotappeluun, kun morsiamen entinen poikaystävä ilmestyi paikalle pahat mielessä. Hän nimittäin levitti yllättäen häävieraiden pöytiin valokuvia.

Valokuvissa nähtiin tuore morsian harrastamassa suuseksiä miehen kanssa. Mies ei kuitenkaan ollut hänen tuore aviomiehensä, vaan mitä ilmeisimmin yksi sulhasen ystävistä.

Tilanteesta syntyi käsirysy, joka eskaloitui lopulta joukkotappeluksi, jossa jaettiin nyrkiniskuja ja heiteltiin huonekaluja. Paikalla ollut häävieras kuvasi tappelusta videoita, jotka hän julkaisi Twitterissä. Hänen mukaansa tapaus sai alkunsa kahden perheen jo pitkään jatkuneista riitaisuuksista.