Polkupyörä juuttui sähköaitaan – irrottaminen kuin sketsiviihdettä!

Nettivideot · Tim Isokivi

Tuoreella Youtube-videolla päästään seuraamaan tosielämän tilannetta, joka voisi olla suoraan brittiläisestä komediasarjasta. Siinä sähköaitaan juuttuneen pyörän irrottaminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi.

Videolla joukko miehiä on ollut pyöräilemässä Iso-Britannian maaseudulla. Yksi heistä yritti nostaa pyöräänsä aidan ylitse tajuamatta kyseessä olleen sähköpaimen. Videolla miehet yrittävät poistaa aitaan jumiin jäänyttä pyörää ensin ilman apuvälineitä, mutta saavat käsiinsä ainoastaan sähköiskuja.

Keppien käyttäminen ei vaikuta juurikaan auttavan asiaa. Lopulta yksi miehistä onnistuu kuin ihmeen kaupalla saamaan pyörän pois sähköaidalta nostamalla sen nopeasti puun oksalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat