Koira karkaa ovelasti pesuhetkellä – oppi sulkemaan oven perässään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien hauskojen videoiden perusteella voidaan todeta, että melko monet lemmikit inhoavat kylpyhetkiä. Varsinkin koirat tuntuvat olevan erityisen nokkelia keksimään hyviä keinoja, joiden avulla ne yrittävät välttää kylpyhetken hinnalla millä hyvänsä.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa Daisy-niminen koira karkaa isännältään kekseliäällä tavalla. Isäntä yrittää pestä koiraa ja ottaa ulkona puutarhaletkun käteensä. Kun koira näkee vesiletkun, se juoksee oven luo, avaa oven ja lyö sen myös perässään kiinni jättäen miehen yksin ulos.

Videon julkaissut Matt Goodwyn kuvailee hänen vanhempiensa Daisy-koiran olevan todella viisas koira, joka oppi nopeasti omistajiltaan kuinka ovi avataan ja suljetaan. Nyt koira on oppinut käyttämään tätä taitoa pakokeinonaan kun isäntä on aikeissa pestä koiraa ulkona.