Koripallomaskotti sivalsi Mariah Careyn floppikeikkaa – yleisö ulvoi naurusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Times Squarella järjestetty uudenvuodenspektaakkeli herätti kovasti kohua Mariah Carey esityksen vuoksi. Naisen esitys meni pahemman kerran pieleen, ja tähti poistui lavalta kesken esiintymisen. Syy oli ilmeisesti huonosti toimineessa korvamonitorissa ja taustanauhassa, josta puuttui lauluraita.

Nyt San Antonio Spurs -koripallojoukkueen maskotti muisti popdiivaa omassa väliajan esityksessään. Maskotti esitti Mariah Careyta ja oli naisen tavoin selvästi todella hämmentynyt taustanauhasta ja mikrofonista. Maskotti esitti, että hän ei kuule mitään. Lopulta maskotti asteli pieleen menneen esityksen jälkeen pois pelikentältä.

Mariah Carey on epäonnistuneen esityksensä jälkeen syyttänyt tapahtuman järjestäjää Dick Clark Productions -yhtiötä esityksensä sabotoimisesta. Tähden tiimi on epäillyt tuotantoyhtiön halunneen herättää tarkoituksella kohua katsojalukujen kasvattamiseksi.