Meteorologin tytär kyseenalaisti isänsä ennustuksen – sai eeppisen vastauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meteorologi Chris Holcomb on noussut nettihitiksi hänen julkaistua keskustelunsa teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Atlantassa WXIA-TV -televisiokanavalla säätä ennustava Holcomb kertoi televisiossa, että alueella olisi suuri mahdollisuus saada lumisateita tulevina päivinä. Tytär oli toista mieltä.

18-vuotias viimeisen vuoden lukio-opiskelija Claire lähetti isälleen tekstiviestin, jossa hän kertoi, että hänen kännykkäsovelluksensa mukaan alueella ei sataisi lunta. Isä ei moisesta kommentista pitänyt, ja hän näpäytti tytärtään osuvasti vastauksellaan. Nyt vastauksesta on tullut nettihitti.

– Sääsovelluksen mukaan ei sada lunta, Claire totesi isälleen.

– Kiitos. Ehkä sinun sääsovelluksesi maksaa yliopistosi, isä vastasi osuvasti.

Isä ajatteli, että pieni nokkapokka tyttären kanssa voisi olla hauska juttu hänen some-seuraajiensa mielestä, ja hän julkaisi viestit Twitterissä. Sitten alkoi tapahtua, sillä viesteistä tuli valtava nettihitti. Tähän mennessä vastauksesta on tykätty jo lähes 160.000 kertaa. Lisäksi se on jaettu uudelleen jo yli 50.000 kertaa.