Jada Pinkett Smith ja teinitytär bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja 16-vuotias tytär Willow laulajaksi. Parhaillaan perheen naiset ovat rantalomalla.

Eilen paparazzit kuvasivat Jadan ja Willow Smithin nauttimassa vapaapäivästä rannalla Havaijilla, jossa he viettivät mukavaa rantaelämää.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash