John Legend soitti pianoa – Luna-vauva kuunteli silmät loistaen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tähtipariskunta Chrissy Teigen ja John Legend ovat ihastuttaneet fanejaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla kuvia ja videoita heidän arjestaan Luna-vauvan kanssa. Luna-vauva esiintyy onnellisten vanhempien kanssa lähes joka kuvassa, jossa ylpeä äiti päästää muut kurkistamaan heidän vauvantuoksuisen arkensa keskelle.

30-vuotias Chrissy Teigen on julkaissut nyt omalla Instagram-kanavallaan ihanan videon, jossa hän kuuntelee Lunan kanssa John Legendin pianon soittoa. Luna katselee huippumalliäitinsä sylissä silmät pyöreänä kun Grammy-palkittu isä soittaa pianoa.

Muusikkoisä soittaa videolla kappaletta, joka ei lopu koskaan. Aina kun kappale tulee päätökseensä, isä aloittaa sen eri sävellajista uudelleen. Perheen arki näyttää todella täydelliseltä kun pieni vauva pääsee aina kotonaan nauttimaan lahjakkaan isänsä musisoinnista huippumalliäidin käsivarsilla.

the never-ending song

A video posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

My loves at #lipsyncbattle!

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on