Pornhub paljasti suosituimmat hakusanansa – tämä kiinnostaa suomalaisia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikuisviihdesivusto Pornhub julkaisee välillä tekemiään tilastoja ja tutkimuksia, joissa sivusto on selvittänyt millaisia mieltymyksiä heidän sivustoaan käyttävillä ihmisillä on. Nyt Pornhub keräsi tietoja viime vuodelta ja kertoi muun muassa sen mitkä olivat suosituimmat hakusanat ja miten paljon aikaa sivustolla viime vuoden aikana vietettiin.

Pornhub-sivustolla käytetyimmät hakusanat olivat lesboseksi, äitipuoli, milf, teini ja siskopuoli. Suomea ei tilastoissa juuri näkynyt Pornhubin vähäisen käyttämisen ja luultavasti niin pienen asukasluvun vuoksi, mutta yhdessä kartassa Suomikin kuitenkin pääsi loistamaan olemassaolollaan. Muiden pohjoismaiden lisäksi myös Suomessa milf-kategoria tuntui olevan erityisen haettu ja suosittu.

Pornhub selvitti myös mihin aikaan ja miten kauan sivustolla vierailtiin. Aikuisviihdettä katsottiin viime vuonna lähinnä kello kymmenen ja puolen yön välillä ilta-aikaan. Pornhub-sivustolla viihdyttiin ajallisesti viime vuonna todella paljon. Sivustolla oltiin yhteensä 4.599.000.000 tuntia, joka on 191.625.000 päivää ja noin 525.000 vuotta. Eniten sivustolla viihtyivät ihmiset Yhdysvalloista, Islannista, Iso-Britanniasta, Kanadasta ja Uudesta-Seelannista.

Pornhub
Pornhub