Postin omat joulutervehdykset saapuivat tänään: ”Ironisempaa tapausta ei maailmassa ole”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Posti on joutunut viime aikoina ennennäkemättömän kritiikin kohteeksi, kun yhtiö on laajentanut toimintaansa useille uusille aloille saamatta kuitenkaan varsinaista ydinliiketoimintaansa vastaamaan sille asetettuija normeja.

Posti ei siis kulje kuten sen pitäisi. Tragikoominen esimerkki Postin toiminnasta saatiin jälleen tänään, kun Postin omat asiakkailleen lähettämät joulutervehdykset saapuivat lopulta vastaanottajille. Jouluaatosta on tosin ehtinyt kulua jo lähes kolme viikkoa.

– Tän ironisempaa tapausta ei maailmassa ole, valokuvan tänään saamastaan postista julkaissut yrittäjä Diinu Bouras kommentoi Facebookissa.

Bouras ei suinkaan ole ainoa, jonka postilähetykset ovat saapuneet myöhässä. Staran saamien tietojen mukaan matkalla vastaanottajille on vielä runsaasti muutakin joulupostia.