Antti Tuiskun videosta hupaisa versio: ”No ei v**tu välttämättä jaksa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Antti Tuisku julkaisi juuri todella tarttuvan Mä hiihdän -nimisen kappaleen, joka on koskettava ja hengästyttävä kertomus siitä miten vaikeinakin hetkinä tulee yrittää jaksaa mennä kaikilla voimilla eteenpäin silloinkin kun voimat tuntuvat hiipuvan. Nyt kappaleelle on kuitenkin tehty lyhyt ja hauska vastaisku.

Pää-Äijät -kaksikossa vaikuttava DJ Jaba julkaisi Facebook-sivuillaan hauskan videon, joka kiinnitti nopeasti monien huomion. Videossa on aluksi pätkä Antti Tuiskun musiikkivideosta, jossa Tuisku laulaa: ”Jaksaa jaksaa”. Yllättäin video kuitenkin katkeaa ja ruutuun ilmestyy koomikko Sami Hedberg.

DJ Jaba oon leikannut videon loppuun pätkän Sami Hedbergin stand up -keikasta, jossa Hedberg toteaa vakavalla ilmeellä: ”No ei vittu välttämättä jaksa”. Itse videon kasannut DJ Jaba on kommentoinut tekelettään vain toteamalla, että hänellä oli tylsää.

Antti Tuisku VS Sami Hedberg <3

Tuosta Antti Tuisku VS Sami Hedberg!!! Oli tylsää!

Publié par DJ Jaba sur jeudi 12 janvier 2017