Ravintolayhtiöt yhdistyivät Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Restamax Oyj ja Koskiravintolat Oy ovat perustaneet yhteisen Rivermax Oy -osakeyhtiön. Yhteisyritys operoi jatkossa seitsemää ravintolaa Tampereella ja Porissa. Yrityksen omistukseen kuuluvat tamperelaiset Hullu Poro, Jackie Brown, Jackie Brown Gold, Näsilinnan von Nottbeck, kesäravintolat Little Joe ja Laituri sekä Porissa Café Europa ja Kirjurin kesäravintola.

Koskiravintolat on kymmenessä vuodessa kasvanut 11 yksikön yritykseksi. Restamax-konsernin kanssa perustetun yhteisyrityksen tavoitteena on ravintoloiden toiminnan kehittäminen ja laajentaminen.

– Muutos on aina kehityksen edellytys. Yhteistyön myötä aikaa jää nyt enemmän ravintoloiden kehitystyöhön, Koskiravintoloiden toimitusjohtaja Teemu Aaltonen kertoo.

– Saan keskittyä asioihin, jotka alun perin veivät minut ravintola-alalle, eli ideointiin, elämysten luomiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Restamaxilta saamme vahvaa tukea etenkin myyntiin ja liiketoiminnan tausta-asioihin.

Aaltonen toimii uudessa yrityksessä toimitusjohtajana ja merkittävänä osakkaana. Restamaxin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Timo Laine näkee yhteisen osakeyhtiön perustamisen hienona yrittäjätarinan jatkumona ja Aaltosen kehittäjänä, joka tarttuu uuden yrityksen ohjaksiin vankalla yrittäjämäisellä otteellaan.

– Tutustuin Koskiravintoloiden osakkaisiin Teemu ja Tommi Aaltoseen jo 90-luvulla. On hienoa päästä tekemään töitä yhdessä, kun sekä ravintolat että miehet ovat tuttuja entuudestaan. Aaltosilla on paljon annettavaa ravintoloiden kehitystyöhön ja ideointiin. Uskomme, että tulemme vahvistamaan asemaamme myös Satakunnassa Aaltosten vahvan Pori-tuntemuksen kautta.

Ravintolaliiketoiminnan kehittämisen ohella yhteistyön keskeinen tavoite on Tampereen keskustan elävöittäminen, mihin kumppanuus Restamaxin kanssa tarjoaa Aaltosen mukaan hyvän mahdollisuuden.

– Yhteinen osakeyhtiö kokoaa Koskenrannan ravintolapalvelut kätevästi yhteen pakettiin. Yhdessä voimme vahvistaa toiminta-alueidemme kilpailukykyä ja luoda asiakkaillemme uudenlaisia, entistä parempia ja mieleenpainuvampia ravintolakokemuksia, Aaltonen kiteyttää.