Tässäkö Bella Hadidin kosto The Weekndille?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutama kuukausi sitten yksi seuratuimmista pariskunnista päätti erota. Mallikaunotar Bella Hadid ja muusikko The Weeknd lopettivat suhteensa, mutta monet fanit tuntuivat kuitenkin vielä uskovan ja toivovan parin palaavan yhteen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ainakin The Weeknd -artistinimellä toimiva Abel Tesfaye on siirtynyt eteenpäin.

Tesfaye ja Selena Gomez on nähty yhdessä hyväilemässä ja pussailemassa toisiaan. Pari yritti ensin pitää suhteensa salassa, mutta kyllästyi kuitenkin nopeasti salailemiseen. Kun uutinen tuli julki, entinen tyttöystävä Bella Hadid lopetti Gomezin seuraamisen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Bella Hadid on julkaissut itsestään hänen Instagram-tilillään todella seksikkäitä kuvia, joissa nainen esittelee bikineissä ja seksikkäässä uima-asussa omaa vartaloaan. Tämä taitaakin nyt olla juuri se entiselle poikaystävälle tarkoitettu kuva kostovartalosta, jonka avulla mies yritetään saada muistamaan mitä hän menetti.

goodnight? love and light to you all..happy to be home?

A video posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

where i belong?

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on