The Weeknd leikkasi hiuksensa – syy paljastui viimein

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias The Weeknd -artistinimellä musiikkia tekevä Abel Tesfaye tunnetaan poikkeuksellisen upeista hittikappaleista, mutta musiikin lisäksi mies tunnettiin pitkään myös hyvin erikoisesta hiustyylistään. Erikoisista hiuksista tuli nopeasti miehen tunnistettava tavaramerkki, josta hän päätti kuitenkin ennen uuden albumin julkaisemista luopua.

The Weeknd kertoi GQ-lehden haastattelussa, että hän kyllästyi siihen, että kakki tunnistivat hänet. Isot rastat olivat niin näyttävät, että ne eivät jääneet koskaan keneltäkään huomaamatta. Hiuksista tuli täysin oma juttunsa, ja tyyliä alettiin kutsumaan The Weeknd -hiuksiksi.

Artisti halusi kokea sen, että häntä ei tunnisteta, minkä vuoksi hän päätti leikata tavaramerkkinä toimineet rastat pois.

Hiusten leikkaamisen jälkeen The Weekend on nauttinut aivan uudella tavalla vapaa-ajastaan. Hän kertoi pystyneensä taas pitkästä aikaa syömään ravintolassa ja käymään yökerhoissa ilman, että kukaan tietää The Weekndin olevan paikalla.

Splash
Splash
Splash