Isä vie pikkytyttönsä treffeille joka kuukausi – ja kohtelee kuin prinsessaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Caitlin Fladager julkaisi Facebookissa kuvia hänen tyttärensä ja miehensä yhteisestä päivästä. Julkaisu lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, koska kaikki olivat niin otettuja siitä, että isä oli vienyt pienen tyttärensä treffeille ja kohdellut häntä kuin prinsessaa.

Caitlin Fladager kertoi Facebook-sivuillaan, että hänen miehensä on päättänyt viedä heidän pienen tyttärensä joka kuukausi kerran treffeille. Tyttö saa valita päälleen isänsä avustamana haluamansa vaatteet, ottaa käsilaukun mukaan ja lähteä isän kanssa jäätelölle ja kakulle.

Fladager kertoi tyttären olleen yhtä hymyä koko päivän. Tytär oli ollut silminnähden onnellinen kun hän ja isä olivat palanneet treffeiltä. Äidin mukaan tytär tietää ainakin nyt miten häntä tulee jatkossa kohdella oman isän näyttäessä niin hyvää esimerkkiä. Isä onkin nyt tainnut asettaa riman korkealle tulevia treffikumppaneita ajatellen.

My husband decided once a month he will take our little girl out on a "date" where she gets all dressed up and gets…

Publié par Caitlin Fladager sur vendredi 6 janvier 2017