Kylie Jenner vaihtaa tyyliä kuin sukkia – tässä tuorein muutos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner teki aiemmin melko hurjan muodonmuutoksen värjätessään omat hiuksensa platinanvaaleiksi. Yleensä 19-vuotias kaunotar on nähty monissa erilaisissa hiustyyleissä, jotka on kuitenkin luotu peruukkien avulla eikä naisen omia hiuksia värjäämällä.

Kylie Jenner onnistui saamaan hiuksiinsa todella hohtavan ja vaalean sävyn, joka oli useamman värjäyskerran tulosta. Kovan työn tuloksesta Kylie ei jaksanut kuitenkaan pitkään nauttia, koska hän värjäsi jo pienen ajan kuluttua tummat hiukset takaisin ja otti niihin näyttävät pidennykset. Nyt tyyli on kuitenkin muuttunut taas täysin toiseen suuntaan.

Nuorten Kylie Jenneriä ihailevien tyttöjen on varmasti vaikeaa yrittää pysytellä Kylien asettamien trendien perässä, sillä Jenner on taas nähty vaaleissa hiuksissä. Tällä kerralla tyyli näyttää olevan kuitenkin laadukkaalla peruukilla loihdittu, joten tämä hiusväri ei luultavasti kestä pitkään.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Who's watching @revengebody tonight on E! ?! I know I am ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on