Kolmiodraama! Selena Gomez pokasi The Weekndin – Bella Hadid poisti ystävistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutama kuukausi sitten yksi seuratuimmista pariskunnista päätti erota. Mallikaunotar Bella Hadid ja muusikko The Weeknd lopettivat suhteensa, mutta monet fanit tuntuivat kuitenkin vielä uskovan ja toivovan parin palaavan yhteen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että ainakin The Weeknd -artistinimellä toimiva Abel Tesfaye on siirtynyt eteenpäin.

Abel Tesfaye on viihtynyt viime aikoina entisen tyttöystävänsä lähipiiristä löytyneen muusikkokaunottaren kanssa. Tesfaye ja Selena Gomez on nähty yhdessä hyväilemässä ja pussailemassa toisiaan. Pari yritti ensin pitää suhteensa salassa, mutta E! News -sivuston mukaan pariskunta on nyt kyllästynyt salailemiseen.

Entinen tyttöystävä Bella Hadid ei ole ollut mielissään vastarakastuneesta parista, josta toinen on hänen entinen rakkaansa ja toinen hänen ystäväpiiriinsä kuuluva kaunotar. Hadid onkin Elle-lehden mukaan nyt lopettanut Gomezin seuraamisen sosiaalisessa mediassa, mutta entisen poikaystävänsä hän on kuitenkin päättänyt vielä pitää oman tutkansa alla.