Huippusuosittu jenkkiyhtye ylistää suomalaista cover-versiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuosia sitten kuinka suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Video ylitti sittemmin 30 miljoonaa katselukertaa. Äskettäin yhtye julkaisi oman versionsa myös The Offspringin klassikosta Self Esteemm.

Eilen yhdysvaltalaisyhtye noteerasi suomalaisten coverin Facebook-ryhmässään.

– Hyvin tehty, Steve’n’Seagulls, The Offspring totesi Facebookissa.

Päivitys otettiin hyvin vastaan, sillä siitä on tykätty tähän mennessä jo 7.400 kertaa ja päivitys on jaettu 1.617 kertaa. Kommentteja on kertynyt jo 252 kappaletta, ja valtaosa luonnollisesti positiivisia.

Viime aikoina Steve’N’Seagulls on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.