Mikä rintavako! Beverly Hillsin täydellinen nainen punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Brandi Glanville tuli monille tutuksi rääväsuisena hahmona realitysarjasta Beverly Hillsin täydelliset naiset. Sarjan tuoman julkisuuden jälkeen Glanville on pysytellyt hyvin lehtien palstoilla. Silti hänet käännytettiin taannoin nolosti yökerhon ovelta.

Nyt Brandi on kuitenkin päässyt mukaan julkkisbileisiin, kun hän osallistui The Langham Huntington -hotellissa järjestetyssä FOX Winter TCA 2017 All-Star Party -tapahtumaan.

Brandi Glanville yritti taannoin ystävänsä kanssa päästä julkkisten suosimaan The Nice Guy -yökerhoon Hollywoodissa. Kuvaaja seurasi naista ja huomasi, että tätä ei taideta päästää yökerhoon sisään. Mies sai kuvattua, kun Glanville notkui ystävänsä kanssa yökerhon ovella, mutta heitä ei päästetty sisään.

Splash
Splash
Splash
Splash