Horoskooppisi paljastaa: Tämä saa sinut onnelliseksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elite Daily -lehden kolumnistin mukaan ihmisten oma horoskooppi antaa paljon vihjeitä siitä mikä lisää ihmisten onnellisuutta. Nyt Rosebud Baker antaa vinkit jokaiselle ihmiselle horoskooppien mukaan yhdestä asiasta, joka tekee heidät onnelliseksi ja jonka avulla ihmiset voivat lisätä omaa onnellisuuttaan.

Vesimies

Vesimies haluaa olla ainutlaatuinen. Hänet tekee onnelliseksi seura ja tilanteet, joissa hän saa oppia uutta ja pääsee inspiroitumaan uusien ideoiden ja kekseliäiden ihmisten seurassa.

Kalat

Kalat pitävät muista ihmisistä eristäytymisestä. He rakastavat taidetta, elokuvia, kirjallisuutta, historiaa, musiikkia ja unelmoimista, joista jokainen aktiviteetti tekee kalat onnelliseksi varsinkin silloin kun hän pääsee kokemaan ne yksin.

Oinas

Oinas kaipaa haasteita päivittäin. Oinaan kannattaakin aktiivisesti hankkia itselleen uusia tavoitteita ja jännittäviä asioita, joiden kokeileminen ensimmäistä kertaa saa perhoset lentämään vatsassa.

Härkä

Härkä haluaa rentoutua ja elää rauhassa. Härän kannattaa panostaa omaan aikaan ja järjestää kalenteriinsa vapaapäiviä.

Kaksoset

Keskusteleminen ja omien ajatusten jakaminen tekee kaksoset onnelliseksi. Ellei ystävää ole lähettyvillä, kaksosen kannattaa kirjoittaa päiväkirjaa tai julkisesti esimerkiksi blogia, tai lukea jotakin mielenkiintoista kirjaa, joka herättää ajatuksia.

Rapu

Rapu kaipaa lämpimiä halauksia, rakkautta ja huolenpitoa. He ovat hyviä huolehtimaan muista, mutta kaipaavat huomiota takaisin samalla mitalla tai jopa hieman enemmän.

Leijona

Leijona haluaa, että häntä kehutaan, imarrellaan ja arvostetaan. Vilpittömillä kehuilla voi päästä leijonan sisäpiiriin, jossa ystävä palkitaan. Leijona haluaa olla paras ja haluaa itselleen vain parasta, jolloin myös ystävä pääsee nauttimaan hyvästä kohtelusta.

Neitsyt

Neitsyt haluaa, että hänen lahjakkuutensa ja älykkyytensä huomataan. Neitsyt tulee onnelliseksi siitä kun hänen vaivannäkönsä huomataan ja häntä kehutaan.

Vaaka

Vaaka rakastaa rauhaa ja hiljaisuutta. Tasapainoinen ja draamaton elämä saa hänet kaikkein onnellisimmaksi.

Skorpioni

Skorpioni kaipaa yksityisyyttä. Skorpionin onnellisuutta lisää lojaali ja uskollinen ystävä, jolle skorpioni voi kertoa synkimmät salaisuutensa.

Jousimies

Jousimies rakastaa seikkailemista ja uuden kokemista. Matkustaminen ja hauska seura tekevät jousimiehestä onnellisen.

Kauris

Kauris on onnellinen silloin kun hän tuntee olevansa arvostettu.