Kissa adoptoi orvon apinanpoikasen – ihastuttava parivaljakko

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinlajien välistä rakkautta ilmenee usein tilanteissa, joissa esimerkiksi tavallinen lemmikkieläin ottaa villieläimen poikaset hoidettavakseen. Venäjällä on suurella sydämellä varustettu kotikissa, joka hoitaa orvoksi jäänyttä apinavauva kuin omaa pentuaan.

Associated Press uutisoi venäläisestä lemmikkikissasta, joka on saanut hoitolapsen eläintarhasta. 16-vuotias Rosinka-kissa on adoptoinut pienen kädellisen apinan ja antaa apinavauvalle turvaa ja lämpöä. Suloinen pikkukädellinen roikkuu mirrin selässä kuin emossaan.

Kissan omistaja ruokii apinavauvaa pipetillä. Olemme kertoneet muistakin eläimistä, jotka ovat kasvaneet eri lajin parissa ja siten sopeutuneet omalle olemukselleen epätyypilliseen käyttäytymiseen. Esimerkkinä muistetaan kissojen tapaan maukuva koira ja koirien lailla leikkivä lammas.