Mallikaunotar paljasti päivän syömisensä – voisitko syödä samoin?

Fitness Ruoka Terveys · Annukka Heikkilä

30-vuotias mallikaunotar Elyse Taylor on poseerannut muun muassa Victoria’s Secret ja Tommy Hilfiger -vaatemerkeille, ja nyt malli on saanut uusimpana pestinään työn Nude by Nature -kosmetiikkamerkiltä. Taylor tietää miten tärkeää oman vartalon kunnossa pitäminen on, ja paljasti nyt Women’s Health -lehdelle mitä hän tekee pitääkseen itsensä hyvässä kunnossa.

Australiasta kotoisin oleva Elyse Taylor treenaa kuntosalilla viitenä päivänä viikossa. Taylor tekee kuntosalilla yleensä tunnin ajan aerobista liikuntaa esimerkiksi juoksumatolla, minkä jälkeen hän keskittyy vatsan, pakaroiden ja reisien treenaamiseen. Malli kertoi pitävänsä myös uimisesta ja harrastavansa sitä välillä kuntosalin sijaan.

Elyse Taylor kertoo heräävänsä joka aamu viideltä, jolloin hän juo kupillisen kahvia. Aamiaiseksi nainen syö kuudelta banaanin ja juo lasillisen vihermehua. Lounaaksi nainen syö kanasalaatin tai kananmunan valkuaisia ja pinaattia. Illalliseksi Taylor syö yleensä aterian, jossa on kalaa ja kasviksia. Nainen yrittää huolehtia myös siitä, että hän juo tarpeeksi päivän aikana vettä.

Missing Paradise ?

A photo posted by Elyse Taylor (@elysetaylor) on

? @lovableintimates

A photo posted by Elyse Taylor (@elysetaylor) on

? @ginatricot

A photo posted by Elyse Taylor (@elysetaylor) on