Näin muutat keitetyt kananmunat hauskoiksi hahmoiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhemmat saattavat houkutella nirsoja lapsia maistelemaan erilaisia makuja ruoasta valmistettavien hahmojen avulla. Aterioista voi tehdä hauskempia helposti luovuutta käyttämällä. Nyt tuunataan kananmunia. Tastyn Youtube-kanavalla kerrotaan, kuinka keitetyistä kananmunista saa askarreltua minikokoisia eläimiä.

Näpertämisestä pitävät voivat loihtia munista pupuja, pöllöjä, siilejä tai hiiriä. Keitettyjä kananmunia voi käyttää myös koristeina kalapöydissä tai salaateissa.

Kananmunat säilyvät yleensä hyvin parasta ennen -päivämäärän jälkeen jääkaapissa. Vaikka kananmunien säilyvyysajaksi ilmoitetaan 28 päivää, ovat munat syötäviä usein vielä pidemmän ajan päästä. Kananmunan tuoreutta voi testata veden avulla. Katso ohjeet Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

-->

Uusimmat