Selena Weber häikäisi rannalla – kelpaa kyllä bikinimalliksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallitulokas Selena Weber on parhaillaan saamassa jalansijaa mallimarkkinoilta, sillä hänen nimensä tulee esiin koko ajan useammin. Myös paparazzit ovat viime aikoina huomanneet hänen upeat kurvinsa. Vaalea mallikaunotar voi hyvinkin olla yksi tulevaisuuden supermalleista.

Eilen Selena kuvattiin nauttimassa rantapäivästä Miami Beachilla, jossa hän vietti aikaansa nudevärisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvien ulkopuolella kaunotar nähtiin viihtymässä vielä tuntemattomaksi jääneen komistuksen kanssa.

Selena Weber on yhdysvaltalainen mallikaunotar, joka on syntynyt South Carolinassa, mutta asuu nykyisin Miamissa. Hän tekee mallintöitä nykyisin NEXT-mallitoimiston listoilla.

Splash
Splash
Splash