Upporikas lapsiperhe jätti kaiken – ryhtyi kiertämään maailmaa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari vuotta sitten miten Utahista kotoisin oleva pariskunta Jessica ja Garrett Gee päätti toteuttaa unelmansa ja lähteä kiertämään maailmaa kahden lapsensa kanssa. Matkabudjetista ei tarvinnut huolehtia, sillä isä oli myynyt mobiilisovelluksensa Snapchatille 54 miljoonalla dollarilla.

Perhe myi myös kotitalonsa ja muun omaisuutensa ja pakkasi laukkunsa. Garrett ja Jessica päivittävät reissustaan valokuvia sosiaaliseen mediaan. Matkusteleminen Dorothyn ja Manillan kanssa on ollut kuvien perusteella upea kokemus.

Vanhemmat ovat esimerkki siitä, että pienet lapset eivät ole este maailmanympärimatkalle. Perhe rakastaa seikkailemista ja retkeilemistä ja kuvista päätellen myös lapset ovat innoissaan vaihtuvista maisemista.

Garrett Gee kertoi taannoin People-lehdelle, että ajatus rahojen tuhlaamisesta taloon, autoihin ja veneisiin ahdisti häntä. Perheenisä ei ole katunut päivääkään sitä, että hän päätti käyttää rahansa matkustelemiseen perheensä kanssa.

Sunday morning in Athens, Greece ???? ..just can't get enough of this view from breakfast at @hotelgrandebretagne ? ..We have a new video update coming later today. It's a bit longer than usual so we won't post it until 9pm EST. We hope you like it even though it's longer. Whenever we're trying to decide what to keep or what to cut we remind ourselves that we definitely want viewers to enjoy watching, but above everything, these videos are treasured keep-sakes for our family to remember our adventures and time together forever!! ??? We hope you'll tune in!! /// #family #bucketlist #journeygreece #athens #greece #travel #vlog /// @beautifuldestinations @theglobewanderer @fromgreecewithlove @kandelphy @travelandleisure @dorothyseven

A photo posted by The Bucket List Family (@thebucketlistfamily) on