Brittilehdeltä hervoton isku Donald Trumpille: ”Hämärän rajamailla tekee paluun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen muistaa vielä television Hämärän rajamailla -hittisarjan, jonka alkuperäinen nimi oli Twilight Zone. Nyt televisiosarja on tekemässä paluun, mikäli brittilehti The Sunday Heraldia on uskominen. Lehti julkaisi nimittäin televisio-osiossaan hervottoman esittelyn Donald Trumpin virkaanastujaisista esitettävälle lähetykselle.

– Pitkän poissaolon jälkeen Hämärän rajamailla tekee viimein paluun eräällä kaikkien aikojen kalleimmista, kunnianhimoisimmista ja kiistanalaisimmista tuotannoistaan. Scifi-käsikirjoittajat ovat usein leikitelleet historian vaihtoehtoisilla versioilla, kuten ”Mitä jos natsit olisivat voittaneet Toisen maailmansodan?”. Nyt tämä valtava interaktiivinen virtuaalitodellisuus näyttäytyy televisiossa, Twitterissä ja lehdistössä seuraavan neljän vuoden ajan, The Sunday Herald kirjoittaa.

Lisäksi lehti toteaa, että realitysarja alkaa vuoden 2017 painajaisversiolla ja kuinka merkittävä osa ihmisistä on saatu huijattua äänestämään Trumpia presidentiksi. Lehden mukaan televisiosarjan avausjaksossa keskitytään päähenkilön virkaanastujaisiin. Se myös muistuttaa ohjelman olevan esimerkki siitä miten voi käydä, kun ihmiset eivät ole varovaisia.

The Sunday Herald