Näyttelijätär paljasti meikkiniksinsä – näin saat luonnollisen hehkun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotilehti Vogue julkaisee välillä YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he saavat nopeasti itsensä valmiiksi meikin suhteen. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Uudella videolla näyttelijä ja kirjailija Drew Barrymore näyttää miten hän tekee oman raikkaan ja nopean päivämeikkinsä. Barrymore käyttää useita monitoimituotteita, joita hän pystyy käyttämään moneen eri tarkoitukseen. Huulipunaa käytetään esimerkiksi huuliin ja poskipunaksi, ja korostuspuuteria nainen sipaisee myös luomivärin sijaan.

Drew Barrymore paljastaa miten hän saa kasvoilleen luonnollisen kauniin hehkun, jota ei naisen mukaan pysty millään muulla keinolla saamaan. Meikkivoiteen, poskipunan, korostus- ja varjostuspuuterien laittamise jälkeen nainen hieroo käsiinsä kosteusvoidetta, jonka hän taputtelee poikkeuksellisesti meikkipohjan päälle saadakseen kasvoilleen terveen hehkun.