Jennifer Lawrence suukotteli miestään – fanit tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvien näyttelijätär Jennifer Lawrence on ollut julkisuudessa pitkään sinkkuna eikä hän ole esitellyt medialle poikaystäviä. Nyt 26-vuotias Jennifer Lawrence on kuitenkin alkanut tapailemaan 47-vuotiasta elokuvaohjaajaa Darren Aronofskya, joka on ohjannut muun muassa Black Swan -elokuvan.

Lawrence ja Aronofsky ovat viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä työskennellessään samassa elokuvaprojektissa, jossa myös näyttelijät Ed Harris ja Javier Bardem ovat mukana. Nyt parista on myös onnistuttu nappamaan hempeitä kuvia, jotka ovat saaneet Lawrencen fanit hämilleen.

Näyttelijättären fanit eivät näytä ymmärtävän stä minkä vuoksi nainen tapailee Darren Aronofskya. Fanien mielestä 20 vuoden ikäero on ällöttävä ja heidän mielestään nainen olisi voinut saada paremmankin miehen. Lawrence itse vaikuttaa kuitenkin oikein tyytyväiseltä valintaansa ja näyttää hyvin rakastuneelta suudellessaan uutta poikaystäväänsä.